Összes oldalmegjelenítés

2013. március 20., szerda

Örülök, hogy ellátogattál hozzám!


Fontos! Dobd ki az összes gyógyszert amit eddig azért vettél, hogy le tudj fogyni!!!
A gyógyszer csak ámítás nem attól fogysz!!! Diéta


Elösször is le kell szögeznem valamit! Csak az tud lefogyni és megtartani a súlyát, akinek van elég akaratereje. Akaraterő nélkül nem érsz el semmit csak még többet fogsz hízni. Akarat erő nélkül bele se fogj mert többet ártasz mint amennyit javítanál. Mit is értek ez alatt. Ha nekiállsz fogyókúrázni akkor elszántnak érzed magad, eltelik 2-3 nap és ez a lelkesedés alábbhagy. Na itt kell az akaraterő!!! Nem abbahagyni hanem folytatni. Ha abbahagyod akkor visszajön a lefogyott kilók 1,5-2 szerese. Ugyanis a szervezet ekkorra már átállt raktározni és ha te most hagyod abba a fogyókúrát amit megeszel nem lebontja a szervezeted és kilöki magából, hanem raktároz. Hova raktároz a szervezet? Hát persze, hogy a zsírba. Sajna ez van. De ha nem hagyod abba akkor 1-2 hét vagy 1-2 hónap alatt látványos eredményt érhetsz el (a fogyókúra intenzitásától és a mozgástól függően). 2 indoka van a mozgásnak.

1, És ez a legfontosabb! Azért kell mozognod mert ha nem teszed akkor a szervezet legelőször nem a zsírt bontja le hanem az izmokat. Ezt láthatod pl. (Ha láttál már egy kigyúrt emberkét és el voltál ájulva mekkora a bicepsze vagy a combja stb. És mondjuk láttad 1-2 hónap múlva elszörnyülköztél rajta, hogy mi lett vele teljesen összeesett. Ő a versenyre készült olyan 0 kalóriás diétával ahol alig evett és rengeteget edzett.) Mivel te nem akarsz világbajnok testépítő lenni ezért elég mondjuk. REGGEL 10 fekvőtámasz, 50 lebegő felülés, 20 guggolás. Ez nem elvégezhetetlen max: 10 perc. Vagy ha reggelé nincs időd végezd el ESTE.

2, Köztudott, hogy ha többet mozogsz jobban ég a zsír. A legjobb az lenne, ha elmennél egy Fitnesz terembe és egy edzővel csináltatsz egy zsírégető edzéstervet. Ha erre nincsen időd akkor este kocogj egy kicsit. Pl. 5-10 percet. Majd ha már úgy érzed kevés akkor emeld 10-15 percre. Ezzel gyorsul az anyagcseréd és izzadsz is. Ha nagy a hasad ezt még lehet egy kicsit fokozni. Ha műanyag fóliával körbetekered a hasad. Ez általában le szokott csúszni én vettem 1600 Ft-ért egy övet INNEN amit ha rárakok a fóliára akkor az nem mozdul el.

Forrás: http://fogyniakarok.uw.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése